Høyt sykefravær?

Helse- og behandlerforsikring

Vi jobber tett mot bedrifter og skreddersyr opplegg tilpasset din bedrift.
Vi er en flerfaglig helsesenter som tilbyr blant annet behandling av muskel- og leddplager, kostholdsveiledning i grupper og individuelt. Nitelva har også psykologer og familierådgivere.
Vi ønsker å bidra til at dine kolleger føler seg ivaretatt fra bedriftens side gjennom kartlegging av fysiske arbeidsforhold, kosthold, fysisk test for å avdekke en «nåstatus» og hjelpe til slik at den ansatte føler seg og verdsatt i bedriften.
Synergieffekten er at tilfredse ansatte presterer mer og har et lavt sykefraværet.
Vi har en fint samarbeid med treningssentre i Lillestrøm.

Vi har avtale med forsikringsselskapene – dette betyr at du kan komme til oss for å få fysiologisk eller psykologisk behandling gjennom din bedriftsforsikring. Psykomotorisk fysioterapeut kommer også inn under forsikringsalternativene.
Les mer her om hvordan du skal benytte helseforsikring.
Kort ventetid på oppstart av behandlingen.

80 meter fra Portalen

Våre kropper endres etter flere år bak skrivebordet eller arbeide i unormale stillinger. Kroppen kompenserer og til slutt gir dette seg utslag i redusert bevegelighet.
Naprapat Kay Åge har behandling av korsrygg-, nakke- og skuldersmerter som sitt spesialfelt og særlig fokus på rehabiliterende øvelser. Som tidligere aktiv innen idrett har han også erfaring med idrettsskader.
Forebyggende øvelser er også en del av behandlingen, klienten får opplæring i tøyeøvelser av muskler og ledd slik at bevegeligheten øker. Øvelsene kan utføres på kontoret og hjemme.

Med fokus på velvære, fysisk trening og riktig kosthold vil allmentilstanden til avdelingen øke. Øker fokus på velvære, vil prestasjoene øke og sykdomsfraværet reduseres.
Opprettholdes arbeidstokken vil belastningen være normal og avdelingen er rustet bedre når arbeidstoppene kommer.

På Nitelva helsesenter har vi klinisk ernæringsfysiolog som kan holde foredrag om kosthold, samt gi individuell oppfølging.
Et sentralt punkt er at planene lages i fellesskap med den ansatte og er på et nivå slik at de kan gjennomføres.

Mat, trening, jobb og prestasjoner – alt henger sammen.

Hvordan er den fysiske tilstanden i laget ditt?

Ved å måle den fysiske tilstanden til deltakerne kan laget se om treningen gir effekt.
MAKSPULS er forresten helt individuelt for alle og sier ingenting om helsa eller formen din – noe alle tror. Den må bare måles og legger grunnlaget for å kunne trene på helt riktig intensitet, hvilket er nøkkelen innenfor utholdenhetstrening.
Erfaringen er at folk ofte presser seg mer enn nødvendig (dette gjelder også vanlige mosjonister) når de skal trene hardt.
Med trening på puls vet du at det ikke blir for hardt, men heller ikke for lett slik at effekten uteblir.
Laktatprofil, finn akkurat ut hvilke pulsslag som gjør at melkesyra begynner å hope seg opp. Det er det som avgjør hvor raskt du kan løpe på f.eks et maraton. 
Vi lager «pakker» slik at vi kan teste hele laget og holde kurs innen riktig kosthold, – kontakt oss!

Bedriftshelsetjenester er noe som vil komme i nærmeste fremtid i tilbudet fra Nitelva Helsesenter.

Lukk meny